Componență


Comisia de evaluare și asigurare a calității

În cadrul Facultății de Științe Politice funcționează Comisia de Evaluare și Asigurare a Calității care asigură: a) evaluarea și asigurarea calității programelor de studiu; b) evaluarea și asigurarea calității predării și cercetării (profesori); c) calitatea programelor de cercetare; d) elaborarea, publicarea și aplicarea Standardelor de evaluare a managementului. Componența comisiei este următoarea:


Comisia didactică a Facultății de Științe Politice

În cadrul Facultății de Științe Politice funcționează Comisia Didactică, care supervizează întreaga activitate didactică din cadrul facultății. Componența acesteia este următoarea:


Comisia științifică a Facultății de Științe Politice

În cadrul Facultății de Științe Politice funcționează Comisia Științifică, care supervizează întreaga activitate științifică din cadrul facultății. Componența acesteia este următoarea:


Comisia cu probleme studențești a Facultății de Științe Politice

În cadrul Facultății de Științe Politice funcționează Comisia cu probleme studențești, care supervizează întreaga activitate studențească din cadrul facultății - responsabili de an, cadre didactice:


Comisia de burse

Prof.univ.dr. Andrei Țăranu, Lect.univ.dr. Bogdan Iancu, studentii din Consiliu FSP Teodora Maria Stoicescu si Mihai Vlad Turcu.