Conferința Anuală Studențească a Facultății de Științe Politice (ediția a II-a, 20-21 martie 2015)

 


Conferința Anuală Studențească a Facultății de Științe Politice, ediția a II-a a luat sfârșit

Mulțumim profesorului Ștefan Stănciugelu pentru prezența activă pe întreaga durată a conferinței, pentru intervențiile și sfaturile oferite studenților. În mod deosebit îi mulțumim pentru coordonarea lucrărilor studenților din panelul special dedicat anului I și pentru că i-a încurajat pe aceștia să participe.

 

 

De asemenea, le multumim profesorilor Bogdan Florian, Adrian Miroiu și Andrei Țăranu pentru prezența la conferință și pentru feedback-ul oferit lucrărilor din domeniul lor de interes, precum și Decanului Facultății de Științe Politice, Cristian Pîrvulescu pentru sprijinul acordat în organizarea conferinței.

 

 

Acest demers reprezintă o necesitate pentru facultățile de științe sociale din România, fiind extrem de importantă crearea unei comunități academice care încurajează spiritul critic și care acceptă o pluralitate de abordări în științele sociale.

 

 

Felicitări celor 6 câștigători! Vă așteptăm și anul viitor!

Nivel licență:

Locul I – David Diaconu (Efectul de încadrare și alegerea asigurării de viață)

Locul al II-lea – Adelin Dumitru (Beyond the impact and the challenge models. A moderate communitarian model of the good life)

Locul al III-lea - Ana-Maria Anghelescu (Conflictul din Transnistria: Între soluții și inconsecvențe)

 

Nivel master:

Locul I – Silviu-George Colonescu (Exploatarea bunurilor limitate în termenii dreptății intergeneraționale. Precauție sau liberă utilizare? Analiza normativă a Legii Protecției Mediului și a Codului Silvic)

Locul al II-lea – Vlad-Gheorghe Moraru (Educația copiilor supradotați în România: O analiză suficientaristă a sistemului educațional românesc)

Locul al III-lea - Maria-Laura Pătru (Cum îţi aşterni, aşa dormi: Despre motivele şi demersurile făcute pentru amenajarea locului de veci)

 

Echipa de organizare: Asist.Univ. Dr. Nicolae Dobrei Drd. Sebastian Țoc Drd. Andrei Vlăducu Drd. Alexandru Volacu