Bursele Fulbright 2017-2018 pentru studenți, masteranzi și doctoranzi

BURSELE FULBRIGHT STUDENT 2017-2018

PENTRU STUDENȚII, MASTERANZII ȘI DOCTORANZII ROMÂNI

Comisia Româno-Americană Fulbright și Facultatea de Științe Politice, Școala Națională de Studii Politice și Administrative, vă invită sa participați la o prezentare a oportunităților de studiu și cercetare în Statele Unite, prin programul de burse Fulbright.

JOI, 31 MARTIE, ORA 12.00

Amfiteatrul 2 (Sala 103), etaj 1

Școala Națională de Studii Politice și Administrative

Bd. Expoziției 30A, sector 1
 

Seminarul se va concentra asupra:

  • Programului „Fulbright Student Award 2017-2018”, pentru studii de masterat sau cercetare doctorală (non-degree) la universități din Statele Unite ale Americii

Și va oferi informații despre:

  • EducationUSA - un demers independent, prin intermediul căruia puteți primi consiliere în legatură cu procedura de înscriere la studii post-universitare în SUA, ca studenţi independenţi, cu finanţare din partea universităţilor americane.

Bursa „Fulbright Student” vizează toate disciplinele, exceptându-le pe cele clinice, și se adresează absolvenților, masteranzilor, studenților în an terminal de studiu și doctoranzilor români, de la universități acreditate de stat sau particulare. (http://www.fulbright.ro/fulbright-student-award-to-the-united-states-17-18)

EducationUSA, promovat in România de Centrul de Consiliere Educaţionala al Comisiei Fulbright Româno-Americane, se adresează elevilor de liceu, studenţilor şi absolvenţilor universitari interesaţi de studii în Statele Unite ale Americii. (http://www.fulbright.ro/educational-advising-center)

 

Alte detalii se găsesc în  afișul evenimentului.