Reluarea procesului de admitere pentru programele de studii universitare

Facultatea de Științe Politice din cadrul SNSPA anunță reluarea procesului de admitere pentru programele de studii universitare.

Facultatea de Științe Politice are deja o tradiție, aceea de a organiza examen de admitere pentru studiile universitare. Considerăm că este cea mai bună metodă de a selecta cei mai motivați și interesați viitori studenți.

Procesul de admitere a fost întrerupt în luna martie prin instituirea stării de urgență din cauza răspândirii Covid-19. Pentru a proteja sănătatea atât a candidaților cât și a staff-ului propriu, Facultatea a decis că admiterea în acest an se va  organiza integral în regim online.

Astfel, în perioada 19 - 20 iunie se va organiza testarea în baza căreia se vor face înmatriculările după finalizarea bacalaureatului. Mai multe informații despre aceasta găsiți în secțiunea Specializări și Calendar. Pentru orice întrebare sau nelamurire privind testarea, vă rugăm scrieți pe adresa secretariat@politice.ro. Pentru alte detalii privind programele și cadrele didactice, vizitați: www.politice.ro.

Vă mulțumim!