Examen de absolvire a programului de formare psihopedagogică, în vederea certificării competențelor didactice

SESIUNEA FEBRUARIE 2022

ETAPA I: Înscrierea se va face on-line, în perioada 8-11 februarie 2022, prin transmiterea următoarelor documente intr-un formular google, accesibil aici:
https://forms.gle/a6vZcajbaCnXDBgF6

1. Documente administrative:

2.Portofoliul didactic.

ETAPA II: Susținerea examenului de absolvire a programului de formare psihopedagogică
Susținerea examenului se va realiza online, pe baza unei programări care va fi comunicată absolvenților înscriși, prin email (inclusiv link-ul de conectare). Proba orală va fi înregistrată.

PROBA UNICĂ: SUSȚINEREA PORTOFOLIUL DIDACTIC
17 februarie 2022,
începând cu orele 17.00

Informații suport pentru încărcarea documentelor

  • Fișa de înscriere se descarcă de pe site, de la link-ul inclus in anunt. După completare, se salvează ca pdf (fie este semnată pe hârtie și apoi scanată și salvată ca fișier pdf, fie este semnată direct în document pdf, folosind opțiunea „Fill & sign”din programul Adobe Reader DC, care se poate descărca gratuit - https://get.adobe.com/reader/). ATENȚIE! Cererea de înscriere conține două declarații (privind originalitatea lucrărilor din portofoliu și privind prelucrarea datelor personale). Nebifarea acestora duce la anularea înscrierii.
  • Documentele din portofoliul didactic se grupează, daca este posibil, într-un singur document, salvat cu numele absolventului / absolventei. În cazul în care portofoliul include prezentări video sau ppt, se va crea un folder si se va salva cu numele absolventului. Folderul se arhivează și se încarcă în formularul google.

TOATE DOCUMENTELE TREBUIE ÎNCĂRCATE COMPLET, ÎN FORMA FINALĂ, DEOARECE NU SE MAI POATE REVENI LA LINK.
Contact: dppd@politice.ro